OM VIRTURIDR &

VIRTUAL CYCLING

 

Virturidr er skabt ud fra en passion for motion, velvære og Virtual Cycling. Det er med troen at Virtual Cycling kan skabe ny inspiration og motivation for at dyrke motion og træning og at gøre sin indendørs træning til noget man glæder sig til.

Hos Virturidr tror vi på at træning ikke behøver at være en sur pligt eller kun skal gå op i puls/watt tal,  men noget man finder underholdende og glæder sig frem i mod.   Derfor sørger vi for at gøre det så nemt og  bekvemt som muligt ved at have al opsætning klar, så det eneste man skal koncentrere sig om er at træde i pedalerne.

Se hvad vi kan tilbyde under de enkelte kategorier.

Virturidr har en del års erfaring med Virtual Cycling og har god erfaring med at afholde events.

.

Virtual Cycling

Virtual cycling eller e-cykling som vi kalder det her i Danmark har efterhånden nogle år på bagen. Det startede med at der blev fundet en ny metode til at man som atlet havde mulighed for at tage sin træning indendørs, når omstændighederne gjorde at man var nødt til det. Man startede først med hometrainere, som man kunne koble sin egen racercykel på ved at spænde sit baghjul på. Det udviklede sig videre til at man kunne tage baghjulet af og nøjes med at sætte sin kæde på en kassette, der var fastmonteret på hometraineren. Videreudviklingen har nu gjort at man kan købe Smartbikes, som en fuld integreret cykel kun til Virtual Cycling. Nogen vil kalde det en meget avanceret motionscykel.

Til at kunne få det optimale ud af sin træning blev der hele tiden udviklet software, så man havde mulighed for at få tal på det man lagde i pedalerne. I starten var det et program, hvor man kunne vælge et trænings program at følge. Udviklingen har nu gjort at softwaren også er blevet mere avanceret, så at man får en fordybende trænings oplevelse. Dette gøres ved at man via sin hometrainer/smartbike sender signaler, med data fra det man ligger i pedalerne, som bliver modtaget af software programmet. Softwaren omdanner dataerne til at man visuelt kan se en Avatar, som forestiller en selv, bevæge sig.  Den avatar kan man så sætte ind i forskellige verdener og på forskellige ruter. De fleste hometrainere/smartbikes er bygget, så de kan sætte modstand på når man eksempelvis køre opad en bakke eller et bjerg.

info@virturidr.com